Anna palautetta

Hallitus

Taloushallinnon ammattilaiset ry:n hallitukseen kuuluu sääntöjemme mukaan puheenjohtajan lisäksi 6-8 varsinaista jäsentä sekä henkilökohtaiset varajäsenet. Hallituksen jäsenet valitaan syyskokouksessa. Hallituksen jäsenen toimikausi on kaksi vuotta. Tällä hetkellä hallitukseen kuuluu puheenjohtaja ja kuusi varsinaista jäsentä varajäsenineen.

Hallitus hoitaa vuoden aikana yhdistyksen käytännön asiat, kuten erilaisten tilaisuuksien järjestelyt. Hallituksen jäsenet toimivat vuoden aikana myös ERTOn edustajistossa ja liittohallituksessa sekä muissa ERTOn toimielimissä. Tervetuloa mukaan!

Vuoden 2018 hallitus

Varsinaiset jäsenet

Jaana Monto, Imatra 040 512 4223
Varapuheenjohtaja, taloudenhoitaja