Anna palautetta

Taloushallinnon ammattilaiset ry

Taloushallinnon ammattilaiset ry on vuonna 1985 perustettu taloushallintoalalla työskentelevien oma ammattiyhdistys. Se ajaa jäsentensä ammatillisia, oikeudellisia, sosiaalisia ja taloudellisia etuja. Yhdistys on puoluepoliittisesti sitoutumaton ja kuuluu Toimihenkilöliitto ERTOon ja sitä kautta toimihenkilökeskusjärjestö STTK:hon.

Kevääseen 2012 asti yhdistyksen nimi oli Tilitoimihenkilöt ry. Monet tuntevatkin sen yhä kutsumanimellä TITO. Kevätkokouksen päätös vaihtaa nimeä juontui perustamisvuoden jälkeen toimialalla tapahtuneista huomattavista muutoksista. Uusi nimi kuvaa paremmin toimialan nykytilaa.

ERTO ja Taloushallinnon ammattilaiset ry saivat keväällä 2005 neuvoteltua työnantajaliiton kanssa taloushallintoalalle ensimmäisen valtakunnallisen työehtosopimuksen.

Yhdistyksen toiminnasta vastaa sen hallitus, ja toimintaa määrittelevät yhdistyksen säännöt.

Haluamme

• että alan palkkaus ja työehdot ja -olosuhteet paranevat
  • että alalla saadaan yleissitova työehtosopimus.

Uskomme, että pääsemme näihin päämääriin

• kasvattamalla jäsenmäärää
  • parantamalla jäsentemme edunvalvontatietoutta
  • laajentamalla luottamusmiesverkostoa
  • kohentamalla edunvalvonnan tasoa työpaikoilla.

Takaisin alkuun ↑