Anna palautetta

Turvaa työsi, liity Taloushallinnon ammattilaisten jäseneksi!

Jäsenyys

Miksi kannattaa liittyä ERTOon?

ERTO tuntee parhaiten toimialamme. Liittymällä ERTOon turvaat oman työsi ja tuet toimialamme järjestäytymisastetta. Jäsenmäärän lisääntymisen myötä meidän on mahdollista saada parannuksia alamme palkkaukseen ja työehtoihin.

Kuka voi liittyä Taloushallinnon ammattilaisiin?

Alallamme työnkuvia on paljon: on kirjanpitäjiä, laskenta-assistentteja, veroneuvojia, palkanlaskijoita, toimistovirkailijoita, reskontranhoitajia... Täydennä listaa omalla taloushallintoalan työnimekkeelläsi! Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi tradenomi tai merkonomi tai voit olla vaikkapa työssä ammattisi oppinut. Juuri Sinä voit olla jäsenemme.

Miten liitytään ERTOon?

 

 

Mitä tapahtuu, kun liityt ERTOon?

Kun lähetät jäsenhakemuksen, sinut ohjataan ERTOssa toimenkuvaasi vastaavan yhdistyksen jäseneksi. Taloushallinnon parissa työskentelevät liittyvät näin automaattisesti Taloushallinnon ammattilaisiin. Samalla liityt toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n jäseneksi.

Mikä on ERTOn jäsenmaksu?

Vuonna 2018 ERTOn jäsenmaksu on 1,37 prosenttia bruttopalkasta, mukaan lukien loma-ajan palkka, lomakorvaus ja lomaraha. Jäsenmaksu on enintään  44,50 € kuukaudessa. Vähimmäisjäsenmaksu on  10,75 € kuukaudessa. Muistathan, että jäsenmaksu on verotuksessa vähennyskelpoinen. Lisätietoja löydät täältä.

Opiskelijajäsenyys

Lisätietoa opiskelijajäsenyydestä ERTOn sivuilla.

Entä jos jäät työttömäksi?

Jäsenenä kuulut ERTOn työttömyyskassaan. Työttömyyden tai lomautuksen kohdatessa saat ansiosidonnaista päivärahaa.

Miten ERTO auttaa ja tukee sinua?

Taloushallinnon ammattilaisten jäsenenä käytössäsi ovat toimihenkilöliitto ERTOn palvelut. Liiton asiantuntijat auttavat kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa. Jäsenenä saat myös tarvittaessa maksutonta lakimies- ja oikeusapua.

Erton jäsenopas

 

 

Takaisin alkuun ↑