Anna palautetta
 • 01.06 2017 Kulttuuria keskellä kesää!

  KAMPANJA - Kulttuuria keskellä kesää! 

  Kampanja-aika 1.6.-31.8.2017

  Vietä kesällä kulttuurintäyteinen päivä. Voit valita mieleisesi kohteen. Mene vaikka festareille, kesäteatteriin, konserttiin tai taidenäyttelyyn. Taloushallinnon ammattilaiset ry korvaa jäsenelleen korkeintaan 20 euroa sisäänpääsylipusta. Jos lipun hinta on alle 20 euroa, korvataan lippu kokonaisuudessaan. Yksi lippu/jäsen. Hakemusten on oltava perillä 15.9.2017 mennessä ja korvaukset maksetaan keskitetysti 30.9.2017 Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä. Kampanja voidaan keskeyttää, jos ilmenee väärinkäytöksiä. Kampanja voidaan myös keskeyttää kesken kampanja-ajan, jos kampanjaan varattu budjetti on täyttynyt. Tästä ilmoitetaan Taloushallinnon ammattilaiset ry:n nettisivuilla kaksi viikkoa ennen päättymispäivää. Lisätietoa kampanjasta uutiskirjeessämme.

  Toimita kampanjalomake kuitteineen taloudenhoitaja Ritva Räisäselle, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

  Kulttuurin täyteistä kesää,
  Taloushallinnon ammattilaiset ry

 • 13.05 2017 Anna palautetta Kevätkokouksesta

  Kiitos osallistumisesta järjestämiimme Kevätkokoukseen ja risteilyyn. Käythän antamassa palautetta tilaisuudesta. Sujuiko hyvin vai jäitkö kaipaamaan vielä jotain parempaa? Kerro mielipiteesi, niin voimme ottaa opiksi ja kehittyä.

  Palautelomake

 • 28.02 2017 Kevätkokous ja risteily Tallinnaan 6.-7.5.

  Taloushallinnon ammattilaiset ry:n kevätkokous pidetään lauantaina 6.5.2017 klo 14.00 Radisson Blu Seasidessa (Ruoholahdenranta 3, Helsinki). Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen kevätkokoukselle määräämät asiat. Kokoukseen voivat osallistua kaikki yhdistyksemme jäsenet.

  Matkakulut korvataan yhdistyksen sääntöjen mukaan vain kokoukseen osallistuville jäsenille. Matkaliput korvataan halvimman matkustustavan mukaan. Lentoliput korvataan mikäli muu matkustusmuoto ei tule merkittävästi edullisemmaksi. Lentoliput: Ritva Räisänen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

  Kevätkokoukseen osallistuminen on maksutonta, 22 tunnin risteily maksaa 50 euroa. Osallistumismaksu maksetaan pankkitunnuksin tai luottokortilla ilmoittautumisen yhteydessä. 

  Ilmoittautumiset 31.3.2017 mennessä ERTOn tapahtumakalenterin kautta. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautuessasi pyydämme sinua mainitsemaan, mikäli osallistut vain 6.5.2017 pidettävään kokoukseen. Muistathan ilmoittautuessasi lisäksi mainita mahdolliset ruoka-aineallergiat ja/tai erityisruokavalion.

  Ohjelma

  Kevätkokouksen esityslista

  Linkki ilmoittautumiseen

  Junalippujen tilausohje

 • 30.01 2017 Vuoden 2017 tapahtumat kalenterissa

  Kalenteriimme  on päivitetty yhdistyksemme vuoden 2017 tapahtumat. Kevätkokousta vietetään 6.5. Helsingissä, kun tilinpäätöskiireistä on päästy. Kokouksen jälkeen suuntaamme 22h risteilylle Tallinnaan, josta palaamme takaisin Helsinkiin sunnuntaina 7.5. iltapäivällä. Ilmoittautumisesta lisää tietoa kevään aikana. Vuoden päätapahtumamme, perinteinen syysseminaari ja syyskokous järjestetään 17.-18.11. Helsingissä.

  Toivotamme kaikki jäsenet, niin uudet kuin vanhatkin tervetulleeksi tapahtumiimme!

  Jos haluat antaa palautetta toiminnastamme, niin se onnistuu joko sivujemme palautetoiminnon kautta tai lähettämällä sähkopostia suoraan hallituksen jäsenille. Kuulemme mielellämme jäsentemme mielipiteitä ja kehitysideoita toimintaamme koskien.

   

 • 25.01 2017 Virtaa talven keskelle

  Käy kylpylässä hemmottelemassa itseäsi tai laskettelurinteessä nauttimassa talvipäivästä. Taloushallinnon ammattilaiset ry korvaa jäsenelleen korkeintaan 20 euroa laskettelukeskuksen hissilipusta tai kylpylän sisäänpääsylipusta. Jos lipun hinta on alle 20 euroa, korvataan lippu kokonaisuudessaan. Yksi lippu/jäsen. Kampanja-aika 1.1.2017-31.3.2017. Hakemusten on oltava perillä 15.4.2017 mennessä ja korvaukset maksetaan keskitetysti 30.4.2017 Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä. Kampanja voidaan keskeyttää, jos ilmenee väärinkäytöksiä. Kampanja voidaan myös keskeyttää kesken kampanja-ajan, jos kampanjaan varattu budjetti on täyttynyt. Tästä ilmoitetaan Taloushallinnon ammattilaiset ry:n nettisivuilla kaksi viikkoa ennen päättymispäivää.

  Tilityslomake täällä

 • 10.12 2016 Anna palautetta syysseminaarista ja HED-seminaarista

  Kiitos osallistumisesta järjestämiimme syysseminaariin, syyskokoukseen ja HED-seminaariin. Käythän antamassa palautetta tilaisuuksista. Sujuiko hyvin vai jäitkö kaipaamaan vielä jotain parempaa? Kerro mielipiteesi, niin voimme ottaa opiksi ja kehittyä.

  Palautelomake

  Taloushallinnon ammattilaiset toivottaa jäsenilleen mukavaa joulun odotusta. Tapaamisiin taas vuonna 2017.

Takaisin alkuun ↑