Anna palautetta
 • 18.11 2018 UUTENA TITOON 2018 + ARVONTA -kampanja

  Kampanja-aika: 1.11.2018-31.1.2019

  Hanki uusi jäsen  ja saat palkkioksi 20€ arvosta S-ryhmän lahjakortteja! Lisäksi hankkijoiden kesken arvotaan 1 kpl 200€ S-ryhmän lahjakortti. Voit hankkia Taloushallinnon ammattilaiset ry:lle niin monta jäsentä kuin ehdit! Uuden jäsenen tulee olla maksava jäsen. Kampanjatunnus, joka on ehdottomasti mainittava uuden jäsenen liittymiskaavakkeessa: UUTENA TITOON 2018 ARVONTA + hankkineen jäsenen nimi. Lahjakortit toimitetaan 04/2019 jäsenen hankkineille, kun on todettu uuden jäsenen maksaneen jäsenmaksunsa. Kampanja voidaan keskeyttää, jos ilmenee väärinkäytöksiä. Kampanja voidaan myös keskeyttää, jos kampanjaan varattu budjetti on täyttynyt. Tästä ilmoitetaan Taloushallinnon ammattilaiset ry:n nettisivuilla kaksi viikkoa ennen päättymispäivää.Pidäthän huolen, että tietosi ovat ajan tasalla Erton jäsenrekisterissä, sillä lahjakortit toimitetaan rekisterissä olevaan osoitteeseen. Tiedot pääset tarkistamaan Erton nettisivuilta eAsioinnista (www.erto.fi/liiton-easiointi).

 • 18.11 2018 Tarjoa lounas -kampanja

  Kampanja-aika 1.11.2018–28.2.2019

  Kampanja-aikana voit tarjota lounaan Taloushallinnon ammattilaisten piikkiin itsellesi ja työkaverillesi, joka ei vielä ole Taloushallinnon ammattilaisten jäsen. Lounaan tarkoituksena on saada uusi jäsen Taloushallinnon ammattilaiset ry:lle ja madaltaa keskustelukynnystä jäsenyydestä. Jäsenkyselyn mukaan 96 % jäsenistä onkin valmiita suosittelemaan jäsenyyttä. Lounaalla käynnin avulla suosittelu on helppo toteuttaa.

   TOIMI NÄIN:

  1. Tarjoa lounas työkaverillesi, joka ei vielä ole Taloushallinnon ammattilaisten jäsen. Esittele ammattiyhdistystämme ja yritä saada hänet liittymään jäseneksi. Kerro miten olet itse hyötynyt jäsenyydestämme. Keskustelun pohjana voit käyttää alla olevia vinkkejä keskusteluun. Jäseneksi liittyminen onnistuu netissä www.erto.fi/liity-jaseneksi

  2. Lounaskampanjan säännöt perustuvat erityisesti luottamukseen. Voit tarjota lounaan samalla kertaa korkeintaan kolmelle työkaverille, mutta vain kerran samalle henkilölle. Itse saat käydä lounaalla monta kertaa. Maksimihinta yhdelle lounaalle on 15 €/hlö.

  3. Taloushallinnon ammattilaiset ry hyvittää lounaskustannukset jälkikäteen laskua ja kuitteja vastaan. Täytä oheinen ”lounaslasku” ja liitä sen mukaan kopiot kuiteista kirjanpitoa varten. Palauta lasku taloudenhoitajalle Ritva Räisäselle, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Tositteet tulee olla toimitettuna 15.3.2019 mennessä ja korvaukset maksetaan keskitetysti 29.3.2019. Myöhästyneitä laskuja ei käsitellä.

  4. Muutama päivä lounaan jälkeen kysäise työkaveriltasi: ”Onko tullut kysyttävää?” tai ”Oletko jo liittynyt jäseneksi?”

  Huom. Taloushallinnon ammattilaiset ry:llä on oikeus keskeyttää Tarjoa lounas -kampanja, jos siihen varatut määrärahat loppuvat tai kampanjaa käytetään väärin. Kampanjan mahdollisesta keskeytyksestä ilmoitetaan Taloushallinnon ammattilaiset ry:n kotisivuilla viikko ennen keskeytystä.

  Vinkkejä keskusteluun: - Sijoita itseesi, se kannattaa! Jäsenyys on työelämän vakuutus. - Voit nauttia työstäsi huoletta, kehittää ammattitaitoasi tarjoamillamme lisäkoulutuksilla ja säästää selvää rahaa jäsenetujesi turvin. - Jos kohdallesi osuu karikko, saat meiltä nopeasti apua, tukea ja juridista turvaa! - Pieni hinta suuresta ilosta! Jäsenmaksu on prosentuaalinen ja verovähennyskelpoinen summa palkkatulostasi. Siihen sisältyy liiton, jäsenyhdistyksen ja työttömyyskassan jäsenmaksu. Lisätietoa: www.erto.fi

 • 09.09 2018 Syysseminaari ja syyskokous 16.-17.11.2018
  Yhdistyksemme syysseminaari järjestetään perjantaina 16.11. klo 9.00 alkaen Hilton Helsinki Strandissa. Seminaarin aiheina  maksuvaikeudet ja väärinkäytökset, vuodenvaihteen veromuutokset ja verosuunnittelu sekä odotettu Sari Wulffin esitys Verohallinnon ajankohtaisasioista.  Seminaarin jälkeen ohjelmassa yhteinen illallinen Paasin kellarissa.  Lauantaina 17.11. klo. 9.00  alkaen aloitetaan TES-asioilla Erton lakimiehen Helena Lievosen johdolla ja klo 10.00  aloitamme yhdistyksen sääntömääräisen syyskokouksen, jossa mm. valitaan yhdistykselle puheenjohtaja seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi sekä valitaan  jäseniä yhdistyksen hallitukseen erovuoroisten jäsenten tilalle. Kiinnostuneilla on siis jälleen tilaisuus lähteä mukaan hallitustyöskentelyyn ja kehittämään yhdistyksemme toimintaa. 
   
  Lisätietoja ja ohjelma    liitteessä.
   
  Ilmoittautumiset  14.10. mennessä  seuraavilla tavoilla:
  Ilmoittautuminen seminaariin ja kokoukseen   ERTOn tapahtumakalenterin kautta.
   
  Jos osallistut  vain  lauantain syyskokoukseen, ilmoittaudu sähköpostitse koulutusvastaavallemme Henrikille:   Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kerro ilmoittautuessasi nimesi, sposti ja puhelin sekä mahdollinen erityisruokavalio.
   
   
 • 09.09 2018 Kilpailukieltosopimukset ovat usein laittomia - tietoisku aiheesta 25.9. klo 18
  Kilpailukieltosopimus kieltää työntekijää tekemästä työsuhteen päättymisen jälkeen työsopimusta entisen työnantajan kanssa kilpailevaan yritykseen. Usein kilpailukieltosopimusten tarkoituksena on estää laittomalla sopimuksella työpaikan vaihtaminen. Työsopimuslain mukaan kilpailukieltosopimus saadaan tehdä vain ”erityisen painavasta syystä”. Esimerkiksi palkanlaskijat ja kirjanpitäjät eivät käytännössä koskaan ole sellaisessa asemassa, että heidän kanssaan voisi laillisesti tehdä kilpailukieltosopimuksen.
   
  Järjestämme tiistaina 25.9. klo 18 noin 20 minuutin Youtube-tietoiskun aiheesta. Kerromme käytännön esimerkkejä ja kokemuksia mm. Helsingistä ja Pohjois-Suomesta. Osallistua voit anonyymisti linkin kautta   https://www.youtube.com/c/ErtoFijasenyyskannattaa/live. Kutsu myös kollegasi mukaan jakamalla linkki hänelle.
   
  Voit lähettää kysymyksiä aiheeseen liittyen etukäteen 17.9. mennessä osoitteeseen   Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Myös tilaisuuden aikana voi lähettää kysymyksiä tekstiviestillä. Pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin mahdollisuuksien mukaan. Kysymyksiin vastataan anonyymisti paljastamatta kysyjän nimeä.
   
  Lisätietoja: lakimies Helena Lievonen, puh. 09-6132 3246
 • 09.09 2018 Nimilyhennekilpailu ratkennut!
  Haimme jäseniltöltä nimilyhennekilpailun kautta uutta lyhennettä Taloushallinnon ammattilaiset ry:llle  TITOn tilalle joka viittasi edelliseen nimeemme Tilitoimihenkilöt ry:hyn. Nimiehdotuksia saimme 34 kappaletta. Kaikkien vastaajien kesken arvoimme ilmaisen osallistumisen syysseminaariviikonloppuun, voittajaan on oltu yhteydessä henkilökohtaisesti.  Uusi lyhenne paljastuu syyskokouksemme yhteydessä 17.11.  Kannattaa siis saapua paikalle niin kuulet uutisen ensimmäisten joukossa.
 • 05.09 2018 Uutena Titoon 2018 -kampanja

  Hanki uusi jäsen ja saat palkkioksi 20 €:n arvosta S-ryhmän lahjakortteja!

  Kampanja-aika 1.9.-31.10.2018


  Voit hankkia Taloushallinnon ammattilaiset ry:lle niin monta jäsentä kuin ehdit! Uuden jäsenen tulee olla maksava jäsen. Kampanjatunnus, joka on ehdottomasti mainittava uuden jäsenen liittymiskaavakkeessa: UUTENA TITOON 2018 + hankkineen jäsenen nimi. Lahjakortit toimitetaan 01/2019 jäsenen hankkineille, kun on todettu uuden jäsenen maksaneen jäsenmaksunsa. Kampanja voidaan keskeyttää, jos ilmenee väärinkäytöksiä. Kampanja voidaan myös keskeyttää, jos kampanjaan varattu budjetti on täyttynyt. Tästä ilmoitetaan Taloushallinnon ammattilaiset ry:n nettisivuilla kaksi viikkoa ennen päättymispäivää. Pidäthän huolen, että tietosi ovat ajan tasalla Erton jäsenrekisterissä, sillä lahjakortit toimitetaan rekisterissä olevaan osoitteeseen. Tiedot pääset tarkistamaan Erton nettisivuilta eAsioinnista (www.erto.fi/liiton-easiointi).

Takaisin alkuun ↑