Anna palautetta
 • 09.09 2018 Syysseminaari ja syyskokous 16.-17.11.2018
  Yhdistyksemme syysseminaari järjestetään perjantaina 16.11. klo 9.00 alkaen Hilton Helsinki Strandissa. Seminaarin aiheina  maksuvaikeudet ja väärinkäytökset, vuodenvaihteen veromuutokset ja verosuunnittelu sekä odotettu Sari Wulffin esitys Verohallinnon ajankohtaisasioista.  Seminaarin jälkeen ohjelmassa yhteinen illallinen Paasin kellarissa.  Lauantaina 17.11. klo. 9.00  alkaen aloitetaan TES-asioilla Erton lakimiehen Helena Lievosen johdolla ja klo 10.00  aloitamme yhdistyksen sääntömääräisen syyskokouksen, jossa mm. valitaan yhdistykselle puheenjohtaja seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi sekä valitaan  jäseniä yhdistyksen hallitukseen erovuoroisten jäsenten tilalle. Kiinnostuneilla on siis jälleen tilaisuus lähteä mukaan hallitustyöskentelyyn ja kehittämään yhdistyksemme toimintaa. 
   
  Lisätietoja ja ohjelma    liitteessä.
   
  Ilmoittautumiset  14.10. mennessä  seuraavilla tavoilla:
  Ilmoittautuminen seminaariin ja kokoukseen   ERTOn tapahtumakalenterin kautta.
   
  Jos osallistut  vain  lauantain syyskokoukseen, ilmoittaudu sähköpostitse koulutusvastaavallemme Henrikille:   Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kerro ilmoittautuessasi nimesi, sposti ja puhelin sekä mahdollinen erityisruokavalio.
   
   
 • 09.09 2018 Kilpailukieltosopimukset ovat usein laittomia - tietoisku aiheesta 25.9. klo 18
  Kilpailukieltosopimus kieltää työntekijää tekemästä työsuhteen päättymisen jälkeen työsopimusta entisen työnantajan kanssa kilpailevaan yritykseen. Usein kilpailukieltosopimusten tarkoituksena on estää laittomalla sopimuksella työpaikan vaihtaminen. Työsopimuslain mukaan kilpailukieltosopimus saadaan tehdä vain ”erityisen painavasta syystä”. Esimerkiksi palkanlaskijat ja kirjanpitäjät eivät käytännössä koskaan ole sellaisessa asemassa, että heidän kanssaan voisi laillisesti tehdä kilpailukieltosopimuksen.
   
  Järjestämme tiistaina 25.9. klo 18 noin 20 minuutin Youtube-tietoiskun aiheesta. Kerromme käytännön esimerkkejä ja kokemuksia mm. Helsingistä ja Pohjois-Suomesta. Osallistua voit anonyymisti linkin kautta   https://www.youtube.com/c/ErtoFijasenyyskannattaa/live. Kutsu myös kollegasi mukaan jakamalla linkki hänelle.
   
  Voit lähettää kysymyksiä aiheeseen liittyen etukäteen 17.9. mennessä osoitteeseen   Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Myös tilaisuuden aikana voi lähettää kysymyksiä tekstiviestillä. Pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin mahdollisuuksien mukaan. Kysymyksiin vastataan anonyymisti paljastamatta kysyjän nimeä.
   
  Lisätietoja: lakimies Helena Lievonen, puh. 09-6132 3246
 • 09.09 2018 Nimilyhennekilpailu ratkennut!
  Haimme jäseniltöltä nimilyhennekilpailun kautta uutta lyhennettä Taloushallinnon ammattilaiset ry:llle  TITOn tilalle joka viittasi edelliseen nimeemme Tilitoimihenkilöt ry:hyn. Nimiehdotuksia saimme 34 kappaletta. Kaikkien vastaajien kesken arvoimme ilmaisen osallistumisen syysseminaariviikonloppuun, voittajaan on oltu yhteydessä henkilökohtaisesti.  Uusi lyhenne paljastuu syyskokouksemme yhteydessä 17.11.  Kannattaa siis saapua paikalle niin kuulet uutisen ensimmäisten joukossa.
 • 05.09 2018 Uutena Titoon 2018 -kampanja

  Hanki uusi jäsen ja saat palkkioksi 20 €:n arvosta S-ryhmän lahjakortteja!

  Kampanja-aika 1.9.-31.10.2018


  Voit hankkia Taloushallinnon ammattilaiset ry:lle niin monta jäsentä kuin ehdit! Uuden jäsenen tulee olla maksava jäsen. Kampanjatunnus, joka on ehdottomasti mainittava uuden jäsenen liittymiskaavakkeessa: UUTENA TITOON 2018 + hankkineen jäsenen nimi. Lahjakortit toimitetaan 01/2019 jäsenen hankkineille, kun on todettu uuden jäsenen maksaneen jäsenmaksunsa. Kampanja voidaan keskeyttää, jos ilmenee väärinkäytöksiä. Kampanja voidaan myös keskeyttää, jos kampanjaan varattu budjetti on täyttynyt. Tästä ilmoitetaan Taloushallinnon ammattilaiset ry:n nettisivuilla kaksi viikkoa ennen päättymispäivää. Pidäthän huolen, että tietosi ovat ajan tasalla Erton jäsenrekisterissä, sillä lahjakortit toimitetaan rekisterissä olevaan osoitteeseen. Tiedot pääset tarkistamaan Erton nettisivuilta eAsioinnista (www.erto.fi/liiton-easiointi).

 • 10.05 2018 Kutsu koulutukseen: OSAAMINEN JA PAIKALLINEN SOPIMINEN TALOUSHALLINTOALAN MENESTYSTEKIJÖINÄ

  Taloushallintoala kehittyy ja digitalisoituu kovaa vauhtia. Alalla työskentelevien on jatkuvasti päivitettävä tietojaan ja opittava uusia asioita.
  Miten kehitän osaamistani nopeasti muuttuvalla taloushallintoalalla? Mitkä ovat paikallisen sopimisen mahdollisuudet työpaikallani?

  Koulutuksen tavoitteena on antaa tietoa ja työkaluja osaamisen kehittämiseen. Neuvomme myös, miten paikallista sopimista voi hyödyntää työpaikoilla, mitä edellytetään paikalliselta sopimukselta ja ketkä voivat tehdä paikallisia sopimuksia.

  Koulutustilaisuuden järjestävät Suomen Taloushallintoliitto ry, Palvelualojen työnantajat PALTA, Ammattiliitto Pro ja Toimihenkilöliitto ERTO, ja se on tarkoitettu työnantajille, luottamusmiehille ja muille asiasta kiinnostuneille.

  Koulutus järjestetään tiistaina 19.6.2018

  Paikka: Taloushallintoliitto, TAL-Tila
  Salomonkatu 17 A 11 krs, Helsinki

  OHJELMA

  9.00      Aamukahvit
  9.15       Tilaisuuden avaus. Juha Sihvonen, Suomen Taloushallintoliitto ry.
  9.30      Työnkuvan muutos taloushallinnossa. Antti Soro, Suomen Taloushallintoliitto ry.
  10.30    Minä muutoksessa. Palvelusektorin johtaja Minea Pyykönen, Ammattiliitto Pro.
  n.11.45  Lounas
  13.00    Paikallinen sopiminen taloushallintoalalla.Asiantuntija Maarit Leppänen,PALTA. 
  14.00    Paikallisen sopimisen edellytykset ja mahdollisuudet.  
                Puheenjohtaja Juri Aaltonen,  Toimihenkilöliitto ERTO.
  15.00    Tilaisuuden päättäminen


  Tämä tilaisuus striimataan   live-lähetyksenä, jolloin voit osallistua koulutukseen joko etänä tai paikan päällä. Valitse ilmoittautumislomakkeella kummalla tavalla osallistut.
  Ohjeet etäosallistumiseen saat ilmoittautumisen jälkeen.

   

  Lue lisää tilaisuudesta ja ilmoittaudu mukaan 18.5.2018 mennessä
  >>> tästä linkistä.

   

  Osallistuminen on maksutonta.

  Lisätietoja:
  Helena Lievonen, puh. 09- 6132 3246.

  Tapaamisiin!

  Suomen Taloushallintoliitto ry,
  Palvelualojen työnantajat PALTA,
  Ammattiliito Pro ja
  Toimihenkilöliitto ERTO

   
 • 29.04 2018 Kulttuuria keskellä kesää 2018

  Nauti kesästä täysin rinnoin!

  Vietä hauska kesäpäivä festareilla tai lähde nauttimaan kulttuurista kesäteatteriin. Käy mieleisessäsi konsertissa tai taidenäyttelyssä. Taloushallinnon ammattilaiset ry korvaa sinulle pääsylipun 20 euroon asti!

  KAMPANJAN SÄÄNNÖT JA EHDOT

  Kampanja-aika 1.5. – 31.8.2018

  Taloushallinnon ammattilaiset ry korvaa jäsenelleen korkeintaan 20 euroa sisäänpääsylipusta. Jos lipun hinta on alle 20 euroa, korvataan lippu kokonaisuudessaan. Yksi lippu/jäsen. Hakemusten on oltava perillä 14.9.2018 mennessä ja korvaukset maksetaan keskitetysti 28.9.2018. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä.

  Kampanja voidaan keskeyttää, jos ilmenee väärinkäytöksiä. Kampanja voidaan myös keskeyttää kesken kampanja-ajan, jos kampanjaan varattu budjetti on täyttynyt. Tästä ilmoitetaan Taloushallinnon ammattilaiset ry:n nettisivuilla kaksi viikkoa ennen päättymispäivää.

  Kampanjaan liittyvä lippu, kuitti ja tilityslomake lähetetään joko skannattuna (käytä pdf-muotoa) sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai postitse lomakkeessa olevaan osoitteeseen.

Takaisin alkuun ↑