Anna palautetta

Ajankohtaista

Kevät- ja syyskokoukset

Kaksi vuosittaista kokousta muodostavat toimintamme peruskiven. Kaksipäiväisissä kokouksissa ensimmäinen päivä on perinteisesti ollut koulutuspäivä ja toisena olemme suoriutuneet sääntömääräisistä asioista. Koulutuspäiviin olemme pyrkineet löytämään ajankohtaisia ja haastaviakin aiheita.

Nuoriso- ja opiskelijatoiminta

Nuoriso- ja opiskelijatoiminta on keskeinen toimintamme osa. Osallistumme aktiivisesti ERTOn nuoriso- ja opiskelijatoimintaan. Kiinnostaisiko sinua tulla mukaan? Ota yhteyttä yhdistyksemme nuoriso- ja opiskelijavastaavaan Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., hän kertoo sinulle toiminnasta lisää.

HED-toiminta

ERTOn HED-toiminnan rinnalla järjestämme taloushallintoalan HEDeille suunnattuja kokoontumisia. Näissä kokoontumisissa tutustumme toimialan erityispiirteisiin ja valmistelemme pohjaa TES-neuvotteluissa esiin nostettaville asioille.

Alueelliset tapahtumat

Vuosittaisten tapahtumien lisäksi järjestämme alueellisia tapahtumia eri puolilla Suomea. Tiedotamme näistä tilaisuuksista kalenterissamme.

 

Jäsenmatkat

Olemme järjestäneet jäsenmatkoja vuodesta 2012. Viimeksi syyskuussa 2014 toteutimme jäsenmatkan Istanbuliin, Turkkiin. Matkan aikana kävimme muun muassa vierailemassa paikallisessa tilitoimistossa, Sinisessä Moskeijassa, Topkapilla ja Haremissa.

 

Takaisin alkuun ↑