Anna palautetta

Ajankohtaista

Kevät- ja syyskokoukset

Kaksi vuosittaista kokousta muodostavat toimintamme peruskiven. Kaksipäiväisissä kokouksissa ensimmäinen päivä on perinteisesti ollut koulutuspäivä ja toisena olemme suoriutuneet sääntömääräisistä asioista. Koulutuspäiviin olemme pyrkineet löytämään ajankohtaisia ja haastaviakin aiheita.

Nuoriso- ja opiskelijatoiminta

Nuoriso- ja opiskelijatoiminta on keskeinen toimintamme osa. Osallistumme aktiivisesti ERTOn nuoriso- ja opiskelijatoimintaan. Kiinnostaisiko sinua tulla mukaan? Ota yhteyttä yhdistyksemme nuoriso- ja opiskelijavastaavaan Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., hän kertoo sinulle toiminnasta lisää.

HED-toiminta

ERTOn HED-toiminnan rinnalla järjestämme taloushallintoalan HEDeille suunnattuja kokoontumisia. Näissä kokoontumisissa tutustumme toimialan erityispiirteisiin ja valmistelemme pohjaa TES-neuvotteluissa esiin nostettaville asioille.

Alueelliset tapahtumat

Vuosittaisten tapahtumien lisäksi järjestämme alueellisia tapahtumia eri puolilla Suomea. Tiedotamme näistä tilaisuuksista kalenterissamme.

Tosite-lehti

Taloushallinnon ammattilaiset ry julkaisee kahdesti vuodessa ilmestyvää Tosite-lehteä.

Jäsenmatkat

Olemme järjestäneet jäsenmatkoja vuodesta 2012. Viimeksi syyskuussa 2014 toteutimme jäsenmatkan Istanbuliin, Turkkiin. Matkan aikana kävimme muun muassa vierailemassa paikallisessa tilitoimistossa, Sinisessä Moskeijassa, Topkapilla ja Haremissa.

 

Takaisin alkuun ↑